almshovslageri.se

Läs vad mina kunder tycker om mig

Maria Sandh, professionell galopptränare:  

En hovslagare som verkligen kan sitt jobb och har ett professionellt och trevligt bemötande av sina kunder, både människor och hästar.

Katarina Landmark, amatörtränare, galopp:  Alltid trevlig och hjälpsam. Hittar lösningar på problem.

Ewa Grängsjö, hästägare och hästmassör: Kunnig och engagerad hovslagare som håller en hög servicenivå. Den bästa jag anlitat under mina 40 år som hästägare och tränare!                   

Kjell Gurfors, travamatör och uppfödare: Hovslagare brukar ofta vara speciella. De har svårt att passa avtalade tider. Meddelar sällan förseningar. Är svåra att få kontakt med på telefon och SMS. Så är inte Mathias Alm. Han passar nästan alltid den avtalade tiden. Men eftersom hästar ibland kan vara mindre samarbetsvilliga kan föregående kundbesök ibland dra ut på tiden även för Mathias. Men han ringer alltid och meddelar detta. Han är lätt att få kontakt med när man har behov av skoning eller det har inträffat något som kräver en snabb hjälp av en hovslagare. Han är lugn och bra i sitt arbete med hästen. Han är kunnig och kompetent och gör alltid ett bra arbete. Han är alltså den perfekte hovslagaren som skiljer sig från de flesta andra hovslagare.

Catharina Vång, professionell galopptränare:  

Vill varmt rekommendera Mathias Alm som hovslagare, då han uppfyller de krav man kan ställa. Han är punktlig, ambitiös,duktig och framförallt intresserad av sitt yrke. Lägg därtill trevlig mot sina kunder och då förstår man att det här är en toppenkille som bör få ytterligare uppskattning för sitt ganska så fysiskt påfrestande yrke.

Eva Berglund, amatörtränare, galopp: Jätteduktig och trevlig samt noggrann. Kommer på utsatt tid.

Göran Schillström, amatörtränare, galopp: Jag har blivit väl bemött och fått mycket bra hjälp av Mathias. Han ställer alltid upp med kort varsel och är pålitlig.

Tommy Gustafsson, professionell galopptränare: En pålitlig kille med stort engagemang och ett enormt kunnande som har räddat mig i många knepiga situationer

Tommy Gustafsson har varit tränare på Täby sedan 1973 och har bl a vunnit Svenskt Derby två gånger.

Ingela Rådegren, hästägare: Mathias har alltid ställt upp för mina hästar. En av mina hästar, då 4 år gammal, hade stora problem med en hov under 3 års tid. Jag var ofta ledsen över detta eftersom det inte ville gå över. Avlivning diskuterades men Mathias gav inte upp. Nu är hon friskt sedan ett år tillbaka och jag är mycket tacksam för den extra hjälp och det stöd jag fick under de 3 åren. Utan Mathias stora yrkeskunskap hade min häst nog inte levt idag. Alla hästägare önskar sig en sådan hovslagare. 

Julia Holm, hästägare: Mycket duktig och pålitlig hovslagare.

Bernice Tufvesson, hästägare: Alltid bästa service för mina fullblodshästar. Kunnig, noggrann, lugn och proffsig. Trevligt och bra bemötande av både folk och fä, dessutom punktlig! :) Vad kan man mer begära?

Camilla K, hästägare: Mathias har gjort ett bra jobb med våra hästar och han är aldrig omöjlig. Lätt att diskutera med och komma fram till olika lösningar. Vi är mycket nöjda. 

Anna Axner, hästägare: Det som utmärker just Mathias Alm är det genuina intresset för att lösa problem och alltid leverera ett perfekt resultat. Med sin långa erfarenhet och stora kunskap inom såväl yrket som hästen som helhet så utformar han genomtänkta lösningar som fungerar. Alms hovslageri skapar också en trygg och trivsam atomsfär genom sitt lugna professionella bemötande mot både häst och kund, där hästens välbefinnande alltid kommer främst.

Eva Widerdal, hästägare: Jag har under ett antal år använt Alms hovslageri till mina tävlingshästar, jag kan verkligen rekommendera honom, som alltid ställer upp vare sig det är tävling eller tappsko. Dessutom håller arbetet vad det lovar, högsta kvalitet.

Lilian Westvall, amatörtränare, galopp: En lugn, trevlig kille som gör ett snabbt, snyggt och bra jobb och ett stort som dessutom är punktlig!

Anders Widerdal, travamatör: Jag är travtränare (amatör) sedan början av 80-talet och har använt mig av ett antal hovslagare med både plus och minus, men har sedan 2 år tillbaka anlitat Alms hovslageri. Yrkesskicklighet kombinerat med noggrannhet och tillgänglighet är saker som gör att jag varmt rekommenderar Alms Hovslageri.

Maja Myrin, amatörtränare, galopp:

Bra hantverk är bara förnamnet när Alms Hovslageri verkar. Bättre än Bäst är efternamnet!

Maria Andersson, amatörtränare, galopp: Mathias är som person alltid tillmötesgående och professionell. Att vara hovslagare sliter väldigt mycket på kroppen då en del hästar rycker och sliter men Mathias tappar aldrig tålamodet och får den mest oroliga häst att vara lugn och samarbeta. Dessutom blir resultatet av skoningen superb. Jag har galopphästar och i full fart blir trycket 7 ton per hov som slår i marken och då blir vinklar på hovar extremt viktigt för hållbarheten.

Anneli Stiernborg, hästägare: Fantastiskt bra och noggrann hovslagare, som alltid är i tid och både har god kunskap om hästens hovar och bra på att hantera hästen. Varma rekommendationer.

Camilla Cervin, hästägare: Mathias Alm är en mycket duktig hovslagare som alltid ser till sina kunders bästa. Allt ifrån att anpassa sig till ägarens önskemål till att utföra ett prickfritt arbete med hästarnas hovar, som alla kräver individuell omsorg.

Gunilla Kalén, hästägare: Punktlig, snabb, noggrann. prisvärd, trevlig. Kan man vara något mer positivt?

Frida Krantz, amatörtränare, galopp: En utomordentlig och pålitlig hovslagare, bra hand med hästarna och alltid en perfekt skoning. Lätt att få kontakt med både via telefon och sms.

Camilla Jansson, hästägare: Rekommenderar varmt Alms Hovslageri. Känner mig alltid helt trygg då jag anlitar Mathias som är en oerhört kunnig och proffessionell hovslagare med gedigen kunskap och inte minst för hans i särklass fina handlag och känsla med hästarna. 

Helena Berggren, hästägare: En duktig hovslagare med utomordentlig servicekänsla och fin hand med djur. Förut har vår skodag varit lite ångest men sen jag hittade Mathias är det inte så längre :)

Rune Karlsson, travamatör: En noggrann och proffsig hovslagare som är mån om både häst och hästägare. Kommer alltid när man behöver honom. Har bra hand med djuren och gör alltid ett bra jobb. Finns nog ingen bättre hovslagare än Mathias Alm.

Efva Gustafsson, hästägare: Mathias Alm är en toppenbra hovslagare. Han är pålitlig och gör ett jättebra jobb med hästarna. Dessutom en sympatisk och trevlig person. Kan rekommendera honom varmt :)

Mona Smedman, amatörtränare, galopp: Den bästa hovslagare som finns, skicklig, punktlig , alltid lika glad o trevlig.

Beatrice Berggren, hästägare: En skicklig hovslagare som verkligen månar om hästens bästa .

Caroline Söderberg, fullblodsuppfödare: Kompetent och kunnig. Problemlösare, med bra öga för detaljer. Professionellt och trevligt bemötande av både två- och fyrbenta kunder.

Andreas Lundberg, hästägare: Utmärkt hovslagare med bra priser.

Håkan Lundberg, travhästuppfödare: Bara bäst , trevlig och noggrann.

Eva Billerstam, hästägare: Bästa hovslagaren! Både i bemötande av hästar och människor, samt med stor erfarenhet.

Anna Meier, amatörtränare, galopp: Kommer alltid när jag behöver hjälp.

Monica Åkesson, hästägare: Då min ordinarie hovslagare blev skadad kom jag i kontakt med Mathias. Han ställde upp med kort varsel och hjälpte mig att sköta hovvården på mina hästar. Jag rekommenderar gärna Alms Hovslageri då Mathias är snabb med sin service, yrkeskunnig och pålitlig. Att kunna känna sig trygg med sin hovslagare även då man själv inte är på plats är enormt viktigt, och det gör jag eftersom han är lugn och bestämd med hästarna och ger dem personlig behandling efter deras temprament. Mathias är en vardagshjälte för mig.


Maila gärna och säg vad du tycker om mig som hovslagare!

mathias@almshovslageri.se

070 - 456 09 05